Betfair Депозит и Теглене

Betfair Депозит и Теглене 1

 

Ако сте решили да заложите на Betfair като свой онлайн букмейкър, вероятно се интересувате и от начините, по които можете да депозирате и теглите средства от неговата система. Тук е моментът да ви кажем, че тези процеси в Betfair се извършват по напълно стандартни за целта начини, тъй че не очакваме да срещнете каквито и да е трудности. Ако вече имате натрупан опит в сферата на онлайн букмейкърите, депозитът и тегленето на пари от Betfair ще протичат по напълно известен за вас начин.
Betfair Депозит и Теглене 2
Тук ще поясним, че усвояването на каквито и да е Betfair бонуси не е въпрос на депозит или теглене на пари, тъй като парите по вашия бонус се превеждат в сметката ви директно от самия букмейкър. От вас се изисква единствено да прочетете внимателно правилата по усвояване на бонуса и да ги спазвате по време на играта си.

Безспорно най-често използваният метод за финансови операции са дебитните и кредитни карти, които безпроблемно работят и със системата на Betfair. Изключение обаче правят често срещаните в България карти Maestro, които не се поддържат от британския букмейкър. Специално подчертваме това, тъй като знаем, че у нас има немалко хора, използващи именно Maestro картите.

Смятаме, че едно от сериозните предимства на банковите карти в случая е възможността за правене на сравнително малък депозит. Иначе казано – ако сте решили, че искате да започнете да играете с по-скромна сума, можете да направите по-крехък депозит от едва 6 евро.

 

Betfair Депозит и Теглене 3

Винаги пред вас съществува и опцията за извършване на банков превод, но имайте предвид, че това винаги се случва по-бавно от обикновено. Одобрението на превода обикновено трае няколко дни, което е сериозен негатив в случая. Ако разполагате с дебитна или кредитна карта, не виждаме ясна причина, поради която да предпочетете банковия превод.

Друг негатив на банковия превод, който можем да подчертаем, е възможността за депозит на най-малко 15 евро. Това определено би било проблем, ако сте решили да инвестирате по-малка сума за залози през месеца, независимо дали говорим за спортни залози или Betfair казино.

Разплащателни системи като Epay.bg и електронните портфейли Neteller и Skrill също се поддържат от платформата на Bet fair, като минималните депозити за тях са съответно 5 евро за Epay.bg и 10 евро за Skrill и Neteller. За да ви успокоим ще ви кажем, че независимо дали правите депозит или теглене, букмейкърът няма да ви начисли допълнителка такса за съответната операция.

 

Как да направя депозит в Betfair?

Ако вече имате акаунт в системата на букмейкъра, първата ви задача е да влезете в него. Следващата ви стъпка е да активирате бутона на начална страница, който носи името “Депозиране на средства”.

Тук е моментът да изберете най-удобния за вас метод за депозит на пари. Отново напомняме, че с изключение на банковия превод, при всички останали парите пристигат мигновенно във вашия акаунт.

Ако сте посочили дебитна или кредитна карта, например, ще трябва да въведете нейните данни – номер, име на притежател, дата на изтичане. Удобното в случая е, че това се прави само при първото въвеждане на картата. От тук нататък системата ще запамети данните ви, а всеки следващ депозит ще се случва в рамките на секунди.

 

Как да изтегля средства от Betfair?

Първата стъпка отново е да влезете в акаунта си, а след това да преминете към менюто “Моята сметка” и след това към “Теглене от Betfair”. Там системата ще покаже настоящия ви баланс от натрупани пари.

Тук процесът също не е сложен и надали бихте имали проблеми да се справите. Букмейкърът ви позволява да изберете сами сумата, която искате да изтеглите, тоест – не е задължително да теглите всичките си средства, можете да си оставите такива и за игра. Нужно е единствено да въведете своята парола, а скоро след това системата на букмейкъра ще стартира процес на трансфер. Имайте предвид, че за разлика от депозита, при теглене финансовата операция не се осъществява незабавно, а отнема известно време.

 

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
МНЕНИЕ ВХОД

Palms

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
МНЕНИЕ ВХОД
21 сеп. 20207:00 pm
Динамо Москва
- -
Ахмат
21 сеп. 2020 7:00 pm
Динамо Москва
-
-
Ахмат
21 сеп. 20208:00 pm
Астън Вила
- -
Шефилд Юнайтед
21 сеп. 2020 8:00 pm
Астън Вила
-
-
Шефилд Юнайтед
21 сеп. 20208:00 pm
Фенербахче
- -
Хатайспор
21 сеп. 2020 8:00 pm
Фенербахче
-
-
Хатайспор
21 сеп. 20208:30 pm
Арда Кърджали
- -
Славия
21 сеп. 2020 8:30 pm
Арда Кърджали
-
-
Славия
21 сеп. 20209:45 pm
Милан
- -
Болоня
21 сеп. 2020 9:45 pm
Милан
-
-
Болоня
21 сеп. 20209:45 pm
Портимоненсе
- -
Пасош Ферейра
21 сеп. 2020 9:45 pm
Портимоненсе
-
-
Пасош Ферейра
21 сеп. 202010:15 pm
Уулвърхямптън
- -
Манчестър Сити
21 сеп. 2020 10:15 pm
Уулвърхямптън
-
-
Манчестър Сити
P