Betfair Депозит и Теглене

Betfair Депозит и Теглене 1

 

Ако сте решили да заложите на Betfair като свой онлайн букмейкър, вероятно се интересувате и от начините, по които можете да депозирате и теглите средства от неговата система. Тук е моментът да ви кажем, че тези процеси в Betfair се извършват по напълно стандартни за целта начини, тъй че не очакваме да срещнете каквито и да е трудности. Ако вече имате натрупан опит в сферата на онлайн букмейкърите, депозитът и тегленето на пари от Betfair ще протичат по напълно известен за вас начин.
Betfair Депозит и Теглене 2
Тук ще поясним, че усвояването на каквито и да е Betfair бонуси не е въпрос на депозит или теглене на пари, тъй като парите по вашия бонус се превеждат в сметката ви директно от самия букмейкър. От вас се изисква единствено да прочетете внимателно правилата по усвояване на бонуса и да ги спазвате по време на играта си.

Безспорно най-често използваният метод за финансови операции са дебитните и кредитни карти, които безпроблемно работят и със системата на Betfair. Изключение обаче правят често срещаните в България карти Maestro, които не се поддържат от британския букмейкър. Специално подчертваме това, тъй като знаем, че у нас има немалко хора, използващи именно Maestro картите.

Смятаме, че едно от сериозните предимства на банковите карти в случая е възможността за правене на сравнително малък депозит. Иначе казано – ако сте решили, че искате да започнете да играете с по-скромна сума, можете да направите по-крехък депозит от едва 6 евро.

 

Betfair Депозит и Теглене 3

Винаги пред вас съществува и опцията за извършване на банков превод, но имайте предвид, че това винаги се случва по-бавно от обикновено. Одобрението на превода обикновено трае няколко дни, което е сериозен негатив в случая. Ако разполагате с дебитна или кредитна карта, не виждаме ясна причина, поради която да предпочетете банковия превод.

Друг негатив на банковия превод, който можем да подчертаем, е възможността за депозит на най-малко 15 евро. Това определено би било проблем, ако сте решили да инвестирате по-малка сума за залози през месеца, независимо дали говорим за спортни залози или Betfair казино.

Разплащателни системи като Epay.bg и електронните портфейли Neteller и Skrill също се поддържат от платформата на Bet fair, като минималните депозити за тях са съответно 5 евро за Epay.bg и 10 евро за Skrill и Neteller. За да ви успокоим ще ви кажем, че независимо дали правите депозит или теглене, букмейкърът няма да ви начисли допълнителка такса за съответната операция.

 

Как да направя депозит в Betfair?

Ако вече имате акаунт в системата на букмейкъра, първата ви задача е да влезете в него. Следващата ви стъпка е да активирате бутона на начална страница, който носи името “Депозиране на средства”.

Тук е моментът да изберете най-удобния за вас метод за депозит на пари. Отново напомняме, че с изключение на банковия превод, при всички останали парите пристигат мигновенно във вашия акаунт.

Ако сте посочили дебитна или кредитна карта, например, ще трябва да въведете нейните данни – номер, име на притежател, дата на изтичане. Удобното в случая е, че това се прави само при първото въвеждане на картата. От тук нататък системата ще запамети данните ви, а всеки следващ депозит ще се случва в рамките на секунди.

 

Как да изтегля средства от Betfair?

Първата стъпка отново е да влезете в акаунта си, а след това да преминете към менюто “Моята сметка” и след това към “Теглене от Betfair”. Там системата ще покаже настоящия ви баланс от натрупани пари.

Тук процесът също не е сложен и надали бихте имали проблеми да се справите. Букмейкърът ви позволява да изберете сами сумата, която искате да изтеглите, тоест – не е задължително да теглите всичките си средства, можете да си оставите такива и за игра. Нужно е единствено да въведете своята парола, а скоро след това системата на букмейкъра ще стартира процес на трансфер. Имайте предвид, че за разлика от депозита, при теглене финансовата операция не се осъществява незабавно, а отнема известно време.

 

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
PalmsBet
МНЕНИЕ
ВХОД
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
Efbet
МНЕНИЕ
ВХОД
5 дек. 2020 12:30 pm
Гьозтепе лого
Гьозтепе
1 1
Кайзериспор лого
Кайзериспор
5 дек. 2020 12:30 pm
Гьозтепе
1
1
Кайзериспор
5 дек. 2020 12:30 pm
Генчлербирлиги лого
Генчлербирлиги
2 1
Аланияспор лого
Аланияспор
5 дек. 2020 12:30 pm
Генчлербирлиги
2
1
Аланияспор
RZD Arena 5 дек. 2020 1:00 pm
Локомотив Москва лого
Локомотив Москва
3 1
Рубин Казан лого
Рубин Казан
5 дек. 2020 1:00 pm
RZD Arena
Локомотив Москва
3
1
Рубин Казан
5 дек. 2020 2:15 pm
ЦСКА 1948 лого
ЦСКА 1948
- -
Берое лого
Берое
5 дек. 2020 2:15 pm
ЦСКА 1948
-
-
Берое
5 дек. 2020 2:30 pm
Рединг лого
Рединг
- -
Нотингам Форест лого
Нотингам Форест
5 дек. 2020 2:30 pm
Рединг
-
-
Нотингам Форест
5 дек. 2020 2:30 pm
Бърнли лого
Бърнли
- -
Евертън лого
Евертън
5 дек. 2020 2:30 pm
Бърнли
-
-
Евертън
Estadio Ciudad de Valencia 5 дек. 2020 3:00 pm
Леванте лого
Леванте
- -
Хетафе лого
Хетафе
5 дек. 2020 3:00 pm
Estadio Ciudad de Valencia
Леванте
-
-
Хетафе
5 дек. 2020 3:00 pm
Коняспор лого
Коняспор
- -
Ерзурум ББ лого
Ерзурум ББ
5 дек. 2020 3:00 pm
Коняспор
-
-
Ерзурум ББ
5 дек. 2020 3:00 pm
Йени Малатияспор лого
Йени Малатияспор
- -
Истанбул Башакшехир лого
Истанбул Башакшехир
5 дек. 2020 3:00 pm
Йени Малатияспор
-
-
Истанбул Башакшехир
5 дек. 2020 3:00 pm
Джилингам лого
Джилингам
- -
Суиндън Таун лого
Суиндън Таун
5 дек. 2020 3:00 pm
Джилингам
-
-
Суиндън Таун
P