fbpx

Как работи Cash Out (Кеш Аут)

Опцията „Затвори залог“ стана една от задължителните опции при повечето букмейкъри. Тя позволява на залагащите да имат по-голям контрол върху залозите, които поставят. Не всеки път Кеш аута обаче е най-доброто решение. Затова е и от съществено значение залагащите да се запознаят в детайли с тази функция, преди да прибегнат към използването и.

Какво предствлява Cash Out?

Кеш аута е функция, която позволява да оттеглите залога си по време на срещата. Ще дадем пример с мач между Арсенал и Челси. Заложили сте 10 лева на коефициент 2.00 за Челси. Това означава, че ако сините спечелят ще си тръгнете с 20 лева печалба. Добре де, но ако Челси са водили с 1-0 до 75тата минута, но видите спад в нивото на играта им и се притеснявате, че може да падне късен гол. Тогава идва и реда на Cash Out да си изиграе ролята.
Ако затворите залога си на 75-тата минута ще можете да сии тръгнете с печалба от 15 лева, вместо от 20. Това означава, че сте извлекли максимума от този двубой и сте елиминирали риска от по- нататъчен  неблагоприятен  развой на събитията.

Kога можем да използваме функцията Затвори залог?

Кеш Аут функцията е налична само когато е активна и възможността за залог. Ако можете да поставяте залози за дадена спортна среща, значи ще можете да използвате и „Затвори залог“.

Какви видове Кеш Аут има ?

Цялостен Кеш Аут – както името подсказва цялостния кеш аут може да затови залога ви изцяло. Така ако притесненията ви за даден мач се потвърдят, няма да мислите за негативните последици от загуба.
Частичен Кеш Аут – Частичният Кеш Аут можете да използвате в случаите в които сте подготвени за загуба, но не сте напълно сигурни в това. Тогава можете да изтеглите само част от заложената сума, което да намали евентуалните загуби, но и да не ви остави без печалба ако прогнозата ви се сбъдне.

Остави коментар

avatar