fbpx

Как се депозират и теглят пари от Betfair

<!–

2.5/5 (2  вота )

–>

Прехвърлянето на пари от и към вашия Betfair акаунт трудно може да бъде направено по-лесно. Със само няколко клика с мишката или няколко натискания на мобилното приложение на Betfair можете да депозирате и теглите пари когато и където пожелаете.
Както може да се очаква от най-мощната борса за спортни залагания в световен мащаб и един от най-добрите сайтове за залози изобщо, уебсайтът на Betfair е напълно сигурен и безопасен, така че няма причина да се страхувате от хакери, скамери и подобни други интернет индивиди.

Как да направим депозит в Betfair?

Нека първо да погледнем към депозитите. Това е процес в четири стъпки:

Стъпка 1 – Влезте в акаунта си

Приемайки, че вече имате акаунт в Betfair, първата стъпка към депозирането е да влезете в акаунта си.
Ако все още нямате такъв, не се притеснявайте: ще си направите регистрацията за миг, а освен това ще можете да се възползвате и от €30 бонуса на Betfair!

Стъпка 2 – Натиснете върху “Депозит”

Едно от следните две неща ще се случи, след като влезете в сметката си. Единият вариант е да ви се отвори pop up прозорец за бърз депозит. В този прозорец е необходимо единствено да въведете трицифрения код от гърба на картата си, размера на депозита и паролата ви в Betfair. Този вариант е възможен, само ако вече имате “вързана” карта към вашата сметка.
Ако нямате, ще трябва да кликнете върху бутона “Депозит” в горния десен ъгъл на сайта на Betfair, когато вече сте логнати.

Стъпка 3 – Попълнете изискваната информация

 

Отворилата се страница ще ви позволи да изберете с какъв метод искате да направите депозита си. Ако това ще ви е първият депозит, ще трябва да въведете всички данни от дебитната или кредитната си карта или да регистрирате връзка към електронния ви портфейл, ако искате да вкарате пари с такъв.

Стъпка 4 – Потвърждение

След като депозитът е завършен, ще ви се отвори прозорец с потвърждение за успешния депозит и показващ каква сума е била добавена към сметката ви.

Как да направим теглене от Betfair?

След няколко добри залога, може би ще е времето да направите първото си теглене на средства!
Щастливи моменти, които ще станат още по-щастливи като видите колко безпроблемно е тегленето на пари от вашия акаунт.

Стъпка 1 – Кликнете върху “Моят акаунт” и след това върху “Плащания”

“Моят акаунт” бутонът, върху който първо трябва да натиснете, за да направите теглене, можете да откриете в горния десен ъгъл на вашия екран.
След това от появилото се меню изберете “Плащания”. Малко под основното меню в тази страница, в което се намират “Баланс”, “Залагане”, “Данни на сметката” и др., се намира подменюто с три опции: “Депозит”, “Теглене” и “Данни на картата”.

Стъпка 2 – Решете каква сума да изтеглите

След като сте кликнали върху “Теглене”, идва моментът да решите точно каква сума искате да извадите от сметката си в букмейкъра. Просто въвеждате сумата на желаното теглене в полето.
Методът за теглене ще бъде избран автоматично от системата според зависимост с какъв метод сте направили депозита си. Имате обаче право да го смените с релевантен метод за разплащания. Проверете два пъти дали въведената сума е точно тази, която искате да изтеглите, и след това кликнете на “Изтегли”.
Всички методи, които можете да избирате за вашите тегления и депозити в Betfair, заедно с информация за времето на извършване на транзакциите и при кои от тях мож

Остави коментар

avatar

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
МНЕНИЕ ВХОД

Megapari

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв.

рейтинг

9.1
МНЕНИЕ ВХОД

1XBET

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв.

рейтинг

9.8
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.4
МНЕНИЕ ВХОД
Stadion Galgenwaard 9 апр. 2020 8:15 pm
Утрехт
- -
Аякс
9 апр. 2020 9:45 pm
Бери
- -
Транмиър
P