Мартингейл за залози на конни надбягвания

Мартингейл за залози на конни надбягвания 1

Има безброй стратегии за залагане на конни надбягвания – всички с различен метод, който техният създател смята за успешен. Всяка стратегия или подход за залагане има своите предимства и най-важният фактор е дали носи дългосрочна печалба. Често играчът ще избере определена стратегия или ще отхвърли друга, просто защото не отговаря на неговите навици за залагане.

Например, ако в система за конни състезания се залага коне, които са с коефициент 15 или по-голям човек, който предпочита да залага на фаворит и по-ниски коефициенти, вероятно ще подмине системата, тъй като няма общо с това, на което е свикнал да залага. По същия начин хората, които са структурирани със залаганията си правят еднакви залози във всяко състезание, няма да харесат система, която увеличава залозите при всеки залог.

Всички ние имаме свои собствени методи, които сме свикнали да използваме, и намирането на система за конни надбягвания, няма да е лесна работа. Все пак ние имаме една добра печеливша стратегия за вас и ще ви запознаем с Мартингейл за Конни надбягвания.

 

Същност на Мартингейл системата за конни надбягвания

Начинът, по който работи тази стратегия, ще допадне на хората, които обичат да подкрепят фаворитите, а също и на хората, които нямат нищо против да променят своите залози. За тези, които не предпочитат да залагат на фаворита в състезание, и тези, които обичат да пускат еднакви залози, може да се окаже, че тази система е трудна за използван, тъй като е много различна от това, което биха правили обикновено.

Системата Мартингейл всъщност произлиза от играта рулетка и може да работи н конни надбягвания. Играчите на масата на рулетката, които залагат на червено или черно, използват тази система, за да увеличат сумите си за залагане след всеки залог, знаейки, че печалбата в крайна сметка ще покрие загубите им. Хората, които стоят зад тази идея, вярват, че тъй като сте имали 50% шанс да спечелите, като изберете червено или черно (което всъщност нямате), вероятността е, че ако загубите, следващият ви залог ще бъде печеливш.

При състезанията с коне много рядко имате 50/50 шанс за участник да спечели състезание и следователно, когато става дума за конни надбягвания, рисковете са по-големи. Предимството на конните състезания е, че печалбите често са по-големи, дори и да заложите по-малко пари. Имайки предвид тези две промени, този план Мартингейл може да се приложи към конни надбягвания само ако сте сигурни, че ще избирате последователно победители, тъй като в противен случай вашата банка за залагания бързо ще изчезне.

 

Начало на залози със стратегията Мартингейл

За да стартирате стратегията, залагате с малък залог, най-добрата отправна точка би била да играете 1% от вашата банка за залози. Ако залогът спечели, това е страхотно и може да поставите следващия си залог със същата сума, защото след всяка печалба в тази стратегия се връщате обратно към първоначалната си начална точка, която е 1% от вашата банка за залози.

Ако обаче първият ви залог загуби, тогава трябва да удвоите залога си на следващия кон. Продължавате да удвоявате залога след всеки губещ залог или докато достигнете максималния размер на залога, който може да си позволите. Веднага след като спечелите се връщате обратно към началния залог от 1% от стартовата си банка.

Примерът по-долу показва как би работила стратегията Мартингейл за конни надбягвания, използвайки банка за залагане от 100 лева и начален залог от 1% от нея. Не забравяйте, че е най-добре да използвате букмейкър, чийто коефициенти са високи, като например Bwin българия.

 • Залог 1 – 1 лев на 3 коеф. –> губещ = 99.00 лв.
 • Залог 2 – 2 лева на 2.50 коеф. –> губещ = 97.00 лв.
 • Залог 3 – 4 лева на 3 коеф. –> печеливш = 105.00 лв.
 • Залог 4 – 1 лев на 3 коеф. –> губещ = 104.00 лв.
 • Залог 5 – 2 лева на 3.50 коеф. –> губещ = 102.00 лв.
 • Залог 6 – 4 лева на 3.00 коеф. –> губещ = 98.00 лв.
 • Залог 7 – 8 лева на 3.00 коеф. –> губещ = 90.00 лв.
 • Залог 8 – 16 лева на 2.50 коеф. –> губещ = 74.00 лв.
 • Залог 9 – 32 лева на 3 коеф. –> печеливш = 138.00 лв.
 • Залог 10 – 1 лев на 3 коеф. –> губещ = 137.00 лв.
 • Залог 11 – 2 лева на 2.50 коеф. –> печеливш = 140.00 лв.

 

Предимства на стратегията Мартингейл за конните надбягвания

Стратегията за залагане на Мартингейл има много предимства за тези, които знаят как да я използват. Очевидното е, че това е достъпна стратегия и за играчите с по-малко опит в залаганията, което я прави подходяща за всеки. Първоначалните залози са малки, което винаги дава увереност на хората да опитат нещо ново. Не е необходимо да заложите 20 лв. на първия си залог, което често е огромен фактор за отблъскване на хората.

Друго предимство на тази стратегия е, че когато спечелите, винаги ще сте направили най-високите си залози и ви очаква добра печалба. Ако имате пък поредица от печеливши фишове, ще натрупате малка, но добра печалба.

Освен това, вие не сте ограничени само до реалните състезания, тъй като тази стратегия може да бъде приложена на виртуални конни състезания също толкова лесно, колкото и на реалните събития.

 

Недостатъци

Всяка стратегия за залагане има и недостатъци, тъй като перфектната стратегия не съществува. Ако имате добра печеливша серия, в която избирате петима победители подред, тогава ще имате само минимални залози за последните четири от тези пет състезания, поради начина, по който работи тази система. Това означава, че печалбата ви е минимална поради вашия нисък залог. Проблемите възникват и при дълга губеща серия от 7-8 или повече залога. Ако случите на подобна серия, вашата банка може да бъде унищожена само с няколко залога, тъй като сумата на залозите се увеличава бързо в тази стратегия.

Когато залозите започнат да се увеличават, може да имате проблеми в някои букмейкъри, ограничаващи сумата на залога, което означава, че не сте в състояние да продължите. Все пак можете да използвате борса за залагания, тъй като тя никога не поставя ограничения на вашите залози, но можете да използвате и платформата на efbet залози на спорт, където лимитирането е рядко явление.

 

Заключение

За да обобщим стратегията Мартингейл при конните надбягвания, тя е много лесна за използване, но се нуждае от силна воля и голяма банка. По същество това е прогресивна стратегия, в която увеличавате залозите след загубени селекции, за да сте сигурни, че когато се върнете на победния път, ще възстановите обратно всичките си загуби, плюс още няколко лева отгоре. Въпреки това стратегията за залагане не работи толкова добре, когато имате дълга печеливша серия, тъй като залозите ви са малки. Това обаче е една от най-популярните стратегии за залагане на спортни събития и казино игри, като може да ви донесе печалба в дългосрочен план особено при наличието на голям капитал за залагане.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P