Агентът на Киелини: Чакаме Ювентус да определи дата за преговори
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Той е символ на отбора вече дълги години"

Спечелилият Евро 2020 с Италия Джорджо Киелини все още не е подновил договора си с Ювентус. Агентът му Давиде Липи обаче не се притеснява от този факт и вярва, че скоро ситуацията ще се изясни и бранителят ще преподпише с гранда от Торино.

“За да се подпише договор, са необходими поне две страни. Джорджо отиде на европейското първенство и беше изцяло съсредоточен върху националния отбор. Нямаме проблеми с Ювентус. Уговорката беше да се срещнем по-късно през лятото, но още не сме го направили”, споделя Липи.

“Какво ще се случи, ако дойде оферта от друг водещ отбор в Европа? На този етап няма такова предложение. Изчакваме ръководството на Ювентус да определи дата за преговорите. В момента Киелини е единственият свободен агент от националите на Италия”, допълва агентът на 36-годишния бранител.

“На Киелини му е рано да се отказва. Невероятно е това, което той направи, след като се възстанови от скъсаните връзки. Джорджо изпитва силна страст към футбола и го доказа на Евро 2020. Той е символ на Ювентус вече дълги години. Изчакваме обаждане от клуба.“