Агентът на Никола Илиев: Той има голям глад за голове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да получи повиквателна за първия отбор", смята футболният мениджър Калоян Иванов.

Калоян Иванов, който е агентът на младата звезда на родния футбол и Интер – Никола Илиев, говори за нападателя пред сайта “interlive.it”.

Както е известно, 18-годишният Илиев предизвика истински фурор с изявите си за младежите на “нерадзурите”, след като успя да реализира цели четири гола в мача от Шампионската лига срещу Виктория Пилзен.

“Отношенията между Илиев и треньора Киву са топ. Доколкото знам, като изключим лошите резултати в началото на сезона, Кристиан Киву има много добри отношения с всички свои играчи”, заяви футболният мениджър пред сайта.

“Чухме се с Никола след четирите му гола. Той има голям глад за голове, но вече е забравил, че ги е вкарал. Чака следващия мач с надеждата, че ще се справи много добре и ще помогне на тима си по всякакъв начин”, продължи Иванов.

“Никола се чувства добре на всяка позиция. Той се подобри много в тактическо отношение. Каквото и да иска треньорът от него, той ще го направи. Много интелигентен футболист е”, обясни още той.

“Той говори с Индзаги редовно и понякога тренира с първия отбор. Що се отнася до това дали ще пробие в първия тим, мисля, че Интер трябва да дава повече шансове на младите си таланти. Не да ги викат в състава, само когато някой е контузен. И по-големи отбори от Интер го правят. Не са малко футболистите от Примаверата, които трябва да имат повече минути в първия отбор на Интер”, завърши Калоян Иванов.