Агуеро: Не ми дават да видя отбора на Аржентина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Той не получил разрешение от футболната федерация

Бившият нападател на Аржентина – Серхио Агуеро атакува футболната асоциация на родината си, тъй като му беше отказан достъп до тренировъчната база на отбора за Световното първенст

34-годишният футболист, който има 41 гола в 101 мача за националния си тим, каза, че иска да пожелае успех на сънародниците си, преди да започнат кампанията си, но му беше казано, че необходимата акредитация не може да бъде уредена навреме, за да се срещне с бившите си колеги.

„Все още не съм гледал отбора на Аржентина. Да видим какво ще се случи, всичко е малко странно. Предполага се, че трябва да имате акредитация, за да влезете… Звучи странно, че уреждането отнема три-четири дни.

Ако не искат да бъда там, няма проблем, но ми го кажете в очите. Никога не съм обиждал никого, винаги съм се държал добре. Може би има хора отвътре, които не са харесали нещо, което съм казал. Дори не помня. Попитах и ​​те ми казаха, че решението идва отгоре, но виждам, че други хора са били допуснати вътре. Бил съм с отбора на Аржентина преди и те уреждат акредитивите бързо. Още не съм се видял с приятелите си. Чакам някой от федерацията да ми се обади, за да кажа нещо… Това е странна ситуация“, каза Агуеро.