Агуеро ще помага на Аржентина на Мондиала в Катар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Все още говорим за ролята, която мога да изпълнявам, мога да отида на жребия. Във всеки случай мога да бъде близо до момчетата и да им помогна да преодолеят напрежението", коментира аржентинецът

Серхио Агуеро може да пътува с националния отбор на Аржентина за Световното по футбол тази година в Катар. Нападателят, който бе принуден да спре преждевременно с футбола заради проблеми със сърцето, е бил поканен от аржентинската футболна федерация да помага под някаква форма на тима на Мондиала.

“И днес искам да играя, но ме е страх. Цял живот съм тренирал на най-високо ниво и съм участвал в най-важните турнири. Точно затова не искам да гледам мачове и спортни новини, не ме интересува това, което става. Да се върна да играя е нещо, което ми минава през главата от време на време, но знам, че няма да мога да го направя. Сега се концентрирам върху това, което ми харесва най-много – да бъде с приятели и да прекарвам повече време със сина ми. Сега е моментът да се отпусна и ми харесва това, което правя”, коментира Агуеро.

“Все още говорим за ролята, която мога да изпълнявам, мога да отида на жребия. Във всеки случай мога да бъде близо до момчетата и да им помогна да преодолеят напрежението”, казва аржентинецът за поканата от местната футболна федерация.

Снимка: Reuters