Агуеро: Всички знаят, че Барселона е най-добрият отбор в света
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това е стъпка напред в моята кариера и аз съм много щастлив с нея"

Аржентинецът Серхио Агуеро бе представен официално с екипа на Барселона, след като по-рано днес каталунците потвърдиха за привличането му.

Нападателят се завръща в Испания, след като прекара 10 години в тима на Манчестър Сити, където стана голмайстор на „гражданите“ за всички времена с 260 попадения в 390 мача.

“Барселона е най-добрият отбор в света и всички го знаят. Бе добро решение да дойда тук и се надявам да помогна за постигането на високите цели. Това е стъпка напред в моята кариера и аз съм много щастлив с нея. Искам да допринеса за отбора. Това е моята първа задача – да помогна с всичко, което мога. Ние сме отбор, а аз ще дам всичко от себе си. Надявам се да можем достигнем края на сезона като един от претендентите за най-важните трофеи. Дойдох в Европа на 18 години, когато подписах с Атлетико Мадрид. След това отидох в Ман Сити, а всички знаят какво е в Премиър лийг. Там промених стила си на игра, а сега ще се опитам да донеса всичкия си опит тук в Барселона,” обяви аржентинецът.

Агуеро парафира под договор за две години с каталунците, а в контрактът има откупна клауза в размер на 100 милиона.