Айнтрахт приема вдъхновен Наполи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В Серия "А" Наполи имат цели десет успеха като гост

Тази вечер отборите на Айнтрахт (Франкфурт) и Наполи се изправят един срещу друг на “Комерцбанк Арена” в първи 1/8-финален двубой от Шампионската лига. Началният час на мача е 22:00.

За домакините това ще бъде първо участие в елиминационната фаза на турнира в настоящия му формат, а през този сезон дебютираха в груповата му фаза. През миналата кампания финалистът за Купата на европейските шампиони от 1960 г. триумфира с трофея в Лига Европа.

Наполи пък от своя страна ще преследва класиране на 1/4-финал, което ще им е за първи път в ШЛ, след като вече имат три отпадания на 1/8-финалите през 2012 г. от Челси, през 2017 г. от Реал Мадрид и през 2020 г. от Барселона.


Неаполитанци са лидери в Серия “А” с актив от 62 пункта с 15 повече от основния си преследвач. Това дава идеалната възможност за концентрация върху предстоящите сблъсъци в Европа.

Според онлайн букмейкъра Efbet, лидерът в Серия А има предимство в днешния сблъсък и коефициентът за успех е 2.25 спрямо 3.60 за домакините от Франкфурт.