Акрапович: Близки хора до клуба искат да губим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Локомотив Пловдив е доволен от успеха над Загорец
Наставникът на Локо Пловдив Бруно Акрапович бе доволен от победата на своя тим с 4:3 над Загорец на старта на защитата на Купата на България. Акрапович коментира срещата и изненадващо заяви, че близки до тима хора искат отборът да губи .
“Дойдохме да победим и го направихме. Аз съм доволен от отборам не беше лесно. Получи се интересен мач със 7 гола и добър интезитет. Извърших доста промени и в състава, и в позициите на играчите, но се справихме”, сподели треньорът на Локо Пд.
“Нормално е да има подценяване, трудно може да се изчистят главите, когато срещу теб излезе тим от Трета лига. Но все пак вкарахме толкова, колкото бе необходимо. Този двубой послужи като тренировка за следващия ни мач . Продължаваме по същия начин, не сме изморени, ние сме най-подготвения отбор. По-силни сме, отколкото някои си мислят”, заяви Акрапович.
“Ще защитаваме Купата, ние сме силни характери. Никога не сме обяили, че ще ставаме шампиони. Някои хора имат желание да има напрежение около мен и играчите, близки до отбора хора искат дори да губим. Но те не ме интересуват, аз съм щастлив да работя с тези момчета”, каза още Бруно Акрапович.