Акрапович: И Колина да е съдия, не става при толкова нарушения
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„За да става топ мач трябва да играят и двата отбора. Днес ние играхме, а противникът не го правеше"

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович отбеляза след равенството с Локомотив Пловдив, че честото накъсване на играта заради нарушения е повлияло сериозно на качеството на мача.

„За да става топ мач трябва да играят и двата отбора. Днес ние играхме, а противникът не го правеше. Така нямаше как да се получи футболът. Ние винаги имаме шансове. Днес го направихме по-малко пъти, но пред нас имаше сериозна съпротива. Не успяхме да създадем много положения. Това е факт. На едната страна имаш 34 фаула, на другата 31. Трудно се получават така нещата. И Колина да е съдия, при толкова нарушения не става. Ние направихме всичко възможно, за да направим така, че двубоят да изглежда добре. На всеки 10 секунди като се свири фаул, няма как да стане хубав футбол и мач“.

„Никога няма да имам нищо лошо спрямо Локомотив. С някои хора ще се уважавам винаги. С други пък съм приключил завинаги“, добави Акрапович.

„Не съм сигурен. Те направиха добър мач за Купата, с това самочувствие трябва да влезеш в мача. Направихме всичко, притеснявахме противника. Минаха 90 минути по нашия начин, но не беше възможна победата по различни причини“, каза още треньорът на „червените“.