Акрапович: Играч като Али Соу не се намира лесно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Лудогорец е силен отбор, ние ще се опитаме да сме близо до тях, ако те сбъркат"

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович получи приза за Треньор на месец декември 2020. Това е петата награда за специалиста, но първа откакто е треньор на „армейците“.

“Благодаря за получената награда, искам да направим феновете ни щастливи и ще дам всичко от себе си за успехите на тима. В Турция подготовката мина отлично, заложихме на физическата подготовка, изиграхме 3 мача, доволен съм от момчетата и работата им”, заяви Акрапович.

“Такъв играч като Соу не се намира лесно, ще ми е трудно, ако той напусне. Доволен съм от играчите с които разполагам, имаме достатъчно хора, с които мога да постигна това, което искам. Новият играч е младо момче, има качества, знае как да играе с топката, ще видим как ще се представи. Във всяка тренировка играчите дават максимума, виждат се добри неща, играчите правят това, което аз искам”, каза още специалистът.

Акрапович коментира и битката за титлата с Лудогорец: “Шест точки е разликата. Лудогорец е силен отбор, ние ще се опитаме да сме близо до тях, ако те сбъркат. Ще дадем всичко от себе си, за да ги настигнем“.

“Али Соу в момента е при нас, той е щастлив в отбора, ние също”, заяви още наставникът на „червените“.

Треньорът на столичани направи и коментар относно изказване на собственика на Локомотив Пловдив – Христо Крушарски: “Не разбирам защо хората се опитват да създават напрежение между нас, при мен има някакви граници, треньорите трябва да имат предизвикателства пред себе си. Трябва и двете страни да са разбрани, има доста негативни неща спрямо мен.“