google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Разбирам, че феновете на Локо ми се сърдят", споделя Акрапович

Бившият наставник на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович се очаква утре да поеме официално ЦСКА. Босненският специалист разказа повече подрбоности пред Дарик за избора си да поеме “червените”.

“Дали е изненада, или не –  ЦСКА трябваше да намери нов наставник. Всеки е бил наясно, че ЦСКА ще намери нов треньор. Моментът беше такъв. Аз реших да го направя и така се получи”, сподели Акрапович.

“Моите цели са същите. Вярвам в себе си и качествата си. Способен съм да помогна на такъв голям клуб да печели големи неща. Работата навсякъде е трудна. ЦСКА разполага с качествени футболисти”, каза бившият треньор на Локо Пловдив.

“Няма как Крушарски да знае, че ще бъда треньор на ЦСКА от две седмици. В четвъртък имах първи контакт с господин Ганчев. Може само да е предполагал”, разкри босненецът.

“Искам да кажа на привържениците на Локо, че съм благодарен за всичко, което направиха за клуба. За всички хубави моменти, които споделихме заедно. Гор съм, че съм бил треньор на такъв голям отбор с такива невероятни фенове. Разбирам, че в момента са ми сърдити. Стискам палци за Локо Пд”, заяви треньорът, донесъл на Локо Пловдив две Купи и Суперкупа на България.

“Не разполагам с много време за аклиматизация, но човек трябва да е отворен за нови ситуации”, допълни Бруно Акрапович.