google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Успешен дебют за Бруно Акрапович във Вечното дерби

Старши-треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович бе доволен от победата на неговия тим във Вечното дерби срещу Левски с 1:0. Разликата в дербито направи Али Соу, като ЦСКА доигра мача с човек по-малко, но успя да спечели трите точки, което според наставника на “армейците” са били най-важното в срещата.

“Победата е сладка. Играчите си поиграха с моите нерви и тези на феновете. Трябваше да решим срещата по-рано. Трябваше да вкараме повече голове. През първата част беше по-сладко. Днес не дадохме на нашия съперник нито един шанс. Спечелихме 3 точки, това е важното”, заяви треньорът на ЦСКА.

“1:0 за мен е достатъчно. Това са три точки. За мен има по-голяма значение нещо друго. Важно е да не се крием на терена. Винаги ще е трудно за противниците ни да ни поледят, когато сме стабилни”, добави Акрапович.

“Не успях да заменя Амос Юга, тъй като на скамейката нямам такъв тип играч. Той е “шеф” на терена. Аз имам самочувствие като наставник, когато той е на терена. В тази ситуацията той искаше да изрита топката, но уцели съперниковия футболист. Не му се сърдя”, обяви Бруно Акрапович.