Акрапович затяга дисциплината в ЦСКА, въвежда казармен ред
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босненецът взима три пъти повече в ЦСКА, отколкото на "Лаута"

Новият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович ще въвежда казармен ред на „Армията“. 53-годишният специалист, който се очаква да под­пише договор с „червени­те“ днес, възнамерява да промени ко­ренно тренировъчния режим и порядките в отбора, пише „Тема Спорт“. Акрапович няма да из­невери на методите, ко­ито му донесоха огром­ни успехи на „Лаута“.

Тренировките на ЦСКА вече ще започват рано сутринта в 8:30 часа, а освен това босненецът ще налага солени глоби при нарушение на наложени­те от него правила в съблекалнята, а и като ця­ло по време на трениро­въчния процес.

Акрапович ще запознае подробно всеки един от футболи­стите с изискванията си още тази седмица, а който не се съобразя­ва с тях, ще бъде освободен от отбора.

На новото си работно място Акрапович ще прибира около три пъти повече, отколкото взимаше в Локомотив (Пд). Въпреки отличната работа с „черно-белите“ и добрите резултати, специалистът бе един от най-нископлатените в елита преди началото на кампанията, като доста треньори взимаха по-високи заплати от него. В последствие заплатата му бе вдигната в Локомотив, но сега в ЦСКА Акрапович ще прибира петцифрена сума в евро.