Александър Димитров: Голям малшанс, резултатът е несправедлив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Голяма прокоба тегне над младежкия национален отбор", смята той.

Селекционерът на младежкия национален отбор до 21 години Александър Димитров даде мнението си след нулевото равенство в домакинството на Молдова.

Младият специалист заяви, че резултатът не отговаря на показано на терена и добави, че над “лъвчетата” тегне голяма прокоба от години.

“Доволни сме, че играхме добре и търсихме гола. Знаехме противникът как ще противодейства. Знаехме, че няма да имаме пространства, затова разчитахме на атаки по фланговете. Единственото, което бяхме запланували, но не си се получи, е атаката през центъра с бързи подавания. Голям малшанс. Резултатът е несправедлив. Не съм доволен от завършващия удар, трябва повече концентрация. Имахме комбинации, които разучавахме, с атаки през центъра с бързи двойни подавания. Само така може да бъде пробит един защитен блок от 9-10 човека.

Освен Силвестър Джаспър, има още много момчета с българско потекло. Такъв е и Лукас Петков, който все още няма български паспорт, но се опитваме да го уредим с нужните документи. Работим във всеки един аспект с момчетата. Голяма прокоба тегне над младежкия национален отбор”, заяви Димитров.