Александър Томаш: В напреднали преговори сме с някои футболисти
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Все още няма нищо офциално относно Преслав Боруков", споделя Томаш

Старши треньорът на Етър – Александър Томаш, заяви, че отборът води преговори с няколко играчи, които да подсилят “болярите” за пролетния полусезон. Младият специалист заяви, че все още няма нищо офциално относно Преслав Боруков и спекулациите за неговото бъдеще.

„Има играчи, с които сме в напреднали преговори, но няма да кажа имена, докато всичко не стане официално. Търсим най-вече българи, но наблюдавам и футболисти от чужбина”, споделя Томаш.

„Разговарял съм с Преслав Боруков и с агента мут. С клуба поддържам контакт всеки ден. Всичко е в сферата единствено на приказките. Няма официална оферта за Боруков. Моето желание е, ако се случва нещо, да се случи по-скоро, за да може аз да имам реална представа. В момента всичко е в сферата на приказките.“

„В първенството ни силите са много изравнени и отборите, които влизат с по-голямо желание и имат нужната концентрация по време на двубоя стигат до победата. Това го потвърждават получилите с резултати в последните кръгове“, допълни той.

Александър Томаш заяви, че отборът има нужда от точки и във всеки един мач ще се стреми да печели. Младият специалист обяви, че периодът му от 12 месеца без работа, след като напусна Берое, е бил доста полезен, тъй като се е усъвършенствал и е завършил магистратура.