Али Соу: Имахме реални шансове да победим Рома
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят на ЦСКА е разочарован от изпуснатите точки на "Олимпико"

Острието на ЦСКА Али Соу изрази разочарованието си от пропуснатата възможност „армейците“ да си тръгнат с три точки от „Олимпико“ при вчерашната визита на тима на Рома в Лига Европа. ЦСКА направи 0:0 с италианския гранд, като имаше своите шансове да си тръгне с пълния комплект точки, но пропусна няколко чисти положения. Едно от тях беше именно на гамбийския нападател. “Много съм разочарован, нямахме късмет. Играхме много добре срещу Рома. Показахме добра тактическа дисциплина през цялото време. Направихме всичко, както трябва и само голът ни липсваше днес”, заяви Соу след двубоя.

Основно шансовете за българския тим бяха след почивката. Али Соу имаше шанс да открие резултата, останал сам срещу Пау Лопес, но вратарят на домакините спаси, а след това имапе и две добри намеси при изстрели на Санкаре и Енрике.

“От една страна резултатът е положителен, защото играхме срещу много голям противник. Но от друга, имахме реални шансове и да победим. Равенството в другия мач ще направи групата по-интересна. Вярвам, че този мач е нов старт за отбора и ще ни помогне да си повярваме повече”, добави нападателят.