google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Рома е един от грандове на Европа, това ще е много интересна среща за нас", сподели Соу след успеха над Ботев Пловдив

Нападателят на ЦСКА Али Соу направи силен мач срещу Ботев Пловдив, отбелязвайки едно от попаденията за успеха на своя тим с 3:0 в Коматево. Гамбийският голаджия заяви, че целта на отбора е да печели своите маове. Соу обяви, че в предстоящия двубой срещу Рома в Лига Европа, тимът на ЦСКА ще даде всичко от себе си за победата, с което ще зарадва феновете си и това ще бъде първият им успех в груповата фаза на турнира този сезон.

„Щастлив съм от това, че отбелязахме попадения. Важно е да печелим срещите, защото това е целта на ЦСКА, щастливи сме, че днес нещата се получиха”, коментира Соу след двубоя срещу Ботев.

Голмайсторът на ЦСКА бе избран за играч на мача и заяви, че в отбора има много офанзивни играчи, като всички се вписват в нчина на игра.

„Който и да играе до мен, дава всичко от себе си и сме щастливи и доволни от този факт“, добави нападателят.

„Рома е европейски гранд, това ще е много интересна среща за нас, няма какво да губим, ще дадем всичко от себе си и ще се опитаме да запишем успех. Да, ще играем срещу силен отбор, но знаем, че можем да спечелим един двубой срещу съперник от Лига Европа“.

„Казвам ви, че нямаме какво да губим. Ако имаме ден и дадем максимума от себе си, ще успеем да се поздравим с победата. За целия отбор е важно да бележим, не само за мен“, каза още голмайсторът на “армейците”.