Анчелоти остана доволен от колективното представяне на Реал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Италианецът не пропусна да отчете добрата отборна игра на "белите".

Тимът на Реал Мадрид успя да се съвземе бързо след поражението във финала за Суперкупата на Испания от Барселона и спечели мача от Ла Лига срещу Атлетик Билбао с 2:0.

Наставникът на “кралете” Карло Анчелоти остана доволен от представянето на своя тим и най-вече от колективната игра.

“Анализът ни след загубата се оказа правилен. Имахме трудности днес в Билбао, защото противникът ни е много добър отбор. Играчите ни бяха сериозни в индивидуален план, но и отборът беше ангажиран като колектив, което не беше така в последните няколко игри”, сподели Анчелоти, цитиран от клубния сайт на “белите”.

„Винисиус е топ играч и много чувствителен човек. Днес той беше съсредоточен върху играта. Съперниковите играчи и понякога реферът го поставяха под напрежение с прекалено груба игра. Отново получи много ритници. Наистина ме е грижа за него и искам да бъда уважаван малко повече от всички. Казах му да говори с мен и да запази спокойствие. Накрая продължи да играе, както прави винаги”, добави наставникът на Реал.

“Като цяло в момента играчите, които имат по-малко игрово време, допринасят много. Имам предвид Начо, Себайос, Асенсио и Камавинга. Това ми дава увереност за напред”, каза още Карло Анчелоти.