Анчелоти: Постиженията на Бейл трябва да бъдат признати
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Част е от историята на този клуб и винаги ще остане част от нея", сподели Карлето по адрес на уелския национал.

В утрешния ден тимът на Реал Мадрид, който няколко кръга по-рано си осигури шампионската титла в първенството, ще приеме на “Сантяго Бернабеу” гостуващия Бетис.

Наставникът на “лос бланкос” Карло Анчелоти даде мнението си за предстоящия мач и задаващия се финал в Шампионската лига, а също така коментира и ситуацията около Гарет Бейл.

„Нямам никакви съмнения за титулярните 11 за Париж. Единствено имам съмнения кой ще има по-важна роля – титулярите или смените, които ще се появят впоследствие. Вярно е, че продължават да се борят за титлата в Англия. Ние имаме повече време да се фокусираме върху мача, но не сме го мислили. Ще започнем от понеделник. Всичко е готово. Искаме да спечелим 14-ата, защото феновете са в екстаз“, заяви Анчелоти.

„Срещу Бетис обмислям да дам игрови минути на играчите, които имат нужда от игра. Дейвид Алаба ще тренира наравно с останалите от началото на следващата седмица. Гарет Бейл тренира, но не е на 100%. Ще видим дали ще може да седне на резервната скамейка. Утре обаче ще трябва да оставя двама на трибуните. Бейл може да е резерва, може и да не е“, добави наставникът на “кралете”.

„Неговият контракт приключва и не е толкова важно дали ще играе утре, или не. Част е от историята на този клуб и винаги ще остане част от нея. Бейл беше важен играч в няколко финала на Шампионска лига, както и във финали за Купата на краля. Важно е всички да му признаят постиженията“, каза още Анчелоти.