Добави коментар
"Предстои ни пети финал в ШЛ за последните няколко години, а това е голям успех", категоричен е той.

Наставникът на Реал Мадрид – Карло Анчелоти, сподели очакванията си преди финала от Шампионската лига срещу Ливърпул, който е в събота от 22:00 часа.

Италианецът счита, че в този двубой не може да има изявен фаворит и изрази надежа, че неговият тим ще заслужи повече трофея.

„Ливърпул е фаворит да спечели? Според мен предстои равностоен сблъсък. Може да си мислите, че предимството е на наша страна, а може да смятате, че е на страната на съперника, но в крайна сметка това няма никакво значение“, сподели Анчелоти.

„Няма нужда да казвам нищо на играчите си, защото те са свикнали да участват в такива мачове. Даже би трябвало аз да питам тях как да се подготвим за двубоя, защото за мнозина от тях това ще е пети финал с Реал в ШЛ, а за мен ще е едва втори“, продължи той.

„Физически Ливърпул е един от най-здравите отбори в света. Но това не е единственото важно нещо в такава среща“, обясни Карлето.

„В Европа има много отбори, чиято цел е да спечелят турнира. Фактът, че ни предстои пети финал за последните няколко години, е голям успех. Трябва да се представим добре и да сме крайно мотивирани, за да заслужим трофея. Дано само да не се налага да правим нов обрат. Надявам се поне веднъж Ливърпул да е този, на който ще изпадне в ситуация да трябва да прави обрат. Моите приятели, които подкрепят Милан (7 титли в КЕШ/ШЛ), искат от мен да бием Ливърпул (6 титли), защото не искат англичаните да се изравнят с любимия им клуб. Ето защо съм допълнително мотивиран“, каза още Карло Анчелоти.

Добави коментар
Гласувай: