Анчелоти за Реал Мадрид: Най-добрият отбор, който съм имал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това е отборът, който харесвам като треньор", заяви Карлето

В събота вечер отборът на Реал Мадрид постигна поредната си победа този сезон – 3:1 срещу Севиля. Треньорът на “белия балет” Карло Анчелоти бе впечатлен от футболистите си след успеха над севилци. Той направи изказване, че  сегашният тим е най-добрият, който някога е ръководил.

„Не знам дали моите играчи са най-надеждните, но това е отборът, който харесвам като треньор. Не ми създава проблеми и ме уважава. А по отношение на качеството, той е един от най-добрите, ако не и най-добрият, който някога съм имал“, заяви Анчелоти.

„Промените допринесоха за повече енергия на отбора. Това са ресурси, които имаме на пейката. Трябва да издържим тази част от сезона и да продължим да печелим. Валверде получи удар в крака и това е малко притеснително, защото не знам дали се възстанови за следващия мач. Но мисля, че Бензема ще се върне скоро в игра. Той е много важен за нас и той ще бъде още по-важен през втората част от кампанията“, продължи италианският тактик.

В заключение Анчелоти повхали Винисиус, който даде две асистенции в срещата. Татко Карло заяви, че харесва бразилецът повече да асистира, отколкото да бележи.