google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Певицата смята, че Пулев е изнесъл мач, с който покойният му баща също би се гордял

Дългогодишната приятелка на Кубрат Пулев – певицата Андреа, беше сред зрителите на двубоя с Антъни Джошуа в лондонската “Уембли Арена”, а след неговия край засипа със суперлативи Кобрата.

“Аз съм много горда с него. Мисля, че цяла България трябва да се гордее с него. Три пъти вече е претендент за световната титла. Той доказа, че за българите няма прегради. Горда съм с него и съм сигурна, че ако неговият баща беше жив, щеше да бъде горд с него”, заяви Андреа след мача.

“Беше хладнокръвен, беше много подготвен, беше много спокоен и това е много важно в спорта и в бокса. Така мисли по-правилно и има много добра преценка. Той имаше абсолютната преценка, прецени няколко пъти Джошуа и то си пролича как го нацели. Подготовката е много важна, но късметът също играе голяма роля. Той наистина се представи уникално.

“Благодарение на Кубрат успях да бъда тук и се радвам, че бях на този зрелищен мач. Много се гордея с него. Той се би лъвски. Доказа се, че е по-добрият от двамата. Просто нещата бяха на шанс. Издържа толкова много рундове. Според мен, имаше 2-3 пъти, в които така го разлюля, че Джошуа беше нокаутиран.

“Той е много позитивен човек и е минал много в своята кариера. Първата загуба е едно, втората е съвсем различно. По друг начин ги приема нещата. Когато човек прави нещо голямо… Не само аз трябва да го подкрепям. Всички българи трябва да го подкрепят!”