Англия и Италия разочароваха с 0:0 на “Молиню”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Феновете не видяха нищо интересно в дългоочаквания реванш от финала за Евро 2020

Англия и Италия не оправдаха очакванията за интересен сблъсък помежду си в мача от Лигата на нациите и завършиха наравно 0:0.

Срещата на “Молиню” започна активно и за двата отбора, като още във 2-та минута удар на Фратези профуча покрай вратата на Ангия, а три по-късно Донарума направи сериозна грешка и подари топката на Ейбрахам в наказателното поле, но нападателят на Рома не беше точен.

В 9-та минута пък мощен изстрел на Мейсън Маунт разтресе напречната греда на Италия. В 25-та минута Италия стигна до най-доброто си положение в мача, след като Ди Лоренцо центрира остро по земя в наказателното поле и топката стигна до Сандро Тонали на втора греда, където той от движение реши да завърши, но Рамсдейл успя да спаси с крак.

След почивката Стърлинг имаше отличен шанс да изведе Англия напред в резултата, но след като топката стигна до него на няколко метра от празната врата, той не успя да я насочи в движение и я прати над напречната греда. В 62-та минута Ди Лоренцо стреля мощно и виждаше как голът е факт, но Рамсдейл направи невероятно спасяване.

Така в класирането Италия остава лидер с 5 точки, Унгария е зад тях с 4, а Германия е с 3 пред Англия, който заема последната позиция с 2 пункта.