Англия ще запише втора победа на Мондиал 2022 според Bet365
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трите лъва" са фаворити за успеха срещу САЩ

Националният отбор на Англия излиза днес за втория си мач на Световното първенство по футбол, като ще се изправи срещу селекцията на САЩ. Очакваният с най-голям интерес мач от днешната програма на Мондиал 2022 е от 21:00 ч; на “Ал Байт Стейдиъм”. “Трите лъва” спечелиха първия си мач в Катар с 6:2 срещу Иран и ще преследват втора поредна победа. Според коефициентите в bet365 спорт, отборът на Англия е фаворит за победата. Краен изход 1 в срещата е оценен на 1.50, докато ставката за триумф на САЩ е 7.00. “Янките” стартираха Мондиала с реми 1:1 срещу Уелс, така че сега имат нужда от точки, за да останат с добри шансове за класиране напред.

Преди 4 години отборът на Англия стартира с две победи в груповата фаза на Мондиал 2018. Тогава тимът на Гарет Саутгейт победи Тунис (2:1) и Панама (6:1). Сега англичаните ще се опитат да повторят това постижение и отново да започнат с две победи. Англия впечатли в атака срещу Иран, като Букайо Сака блесна с две попадения. Младите звезди Джуд Белингам и Маркъс Рашфорд също се разписаха, а по един гол добавиха още Джак Грийлиш и Рахийм Стърлинг. След двубоя селекционерът Гарет Саутгейт не бе доволен от играта в защита на тима, тъй като иранците отбелязаха две попадения. Ако Англия отново не действа концентрирано в защита, то опцията Гол/Гол в bet365 за срещата със САЩ може да бъде добра опция.

САЩ подели по точка с Уелс като бе близо до успеха, но Гарет Бейл изравни от дузпа в 82-рата минута. Тимоти Уеа отбеляза първия гол за “янките” на Мондиал 2022 след чудесна атака и асистенция от Пулишич. Крилото на Челси познава отлично селекцията на Англия и ще даде съвети на съотборниците си. “Трите лъва” изглеждат твърде силни за отбора на САЩ и е доста вероятно да оправдаят очакванията на бет365 и да спечелят срещата, което веднага ще ги прати в следващата фаза на Световното първенство 2022.