Антъни настоява да премине в Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Звездата на Аякс Антони призовава клуба да разгледа офертите от Манчестър Юнайтед

Според журналиста Фабрицио Романо, английският гранд Манчестър Юнайтед продължава да иска да си осигури услугите на бразилеца Антъни. Крилото на Аякс се очертава като трансферна цел номер 1 на гигантите от Висшата лига това лято, а треньорът Ерик тен Хаг иска да има бразилския футболист в състава си. Самият футболист пък пристиска Аякс да разгледа офертите от Ман Юнайтед и да бъде трансфериран.

Миналата седмица Манчестър Юнайтед беше на път да сключи сделка за привличането на Антъни, но изглежда, че клубът е изправен пред усложнения оттогава, като Аякс сега иска цяло състояние за услугите на крилото, което отбеляза 22 гола и направи 20 асистенции през двете си години в Амстердам.

Интересът на Манчестър Юнайтед към Антъни произтича от несигурността около бъдещето на множество звездни играчи. “Червените дяволи” вече се разделиха с Хуан Мата и Джеси Лингард, а се очаква и други да напуснат клуба. Търси се нов клуб на Марсиал, докато Мейсън Грийнууд все още остава извън състава.

Манчестър Юнайтед се надяват, че могат да вземат пати за напускането на Марсиал, за да имат още ресурси за Антъни. Бразилският национал може да добави значително качество към състава, а офанзивната му комбинация заедно с Джейдън Санчо, Бруно Фернандеш и Кристиано Роналдо може да вдъхне нов живот на нападението на Манчестър Юнайтед.