Анте Шимунджа: Доволен съм от представянето на отбора ми
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Грешки прави всеки, имаме много млади играчи", заяви той

Наставникът на Лудогорец – Анте Шимунджа даде своя коментар след загубата с 2:4 от Динамо в Загреб и отпадането на отбора от Шампионската лига.

“Направихме грешка при ранния гол, това се случва. Но имахме добри шансове преди това. Имаме млади футболисти, които не са играли на това ниво, но това, което видях беше добро представяне от моя отбор.”, започна той.

“Състезателите им струват много пари, но за мен най-важното е, че ние искаме да играем. Грешките са нормални. Когато дойдат от по-опитни играчи, вече е друго. През първото полувреме играхме добре в защита. Да, допуснахме голове, но психически трябваше да се запазим. Бяхме с 10 души и правеха контраатаки, откъдето дойде и третия гол.”

“Стоя зад избора си на титуляри. Всеки може да има лош мач. Не мисля, че този мач трябваше да има толкова жълти и червени картони. Нашият манталитет не е да ритаме всички, трябва да питате друг за това. Липсата на Сантана и Сотириу е ясна, но те вече не са при нас и вярвам в другите играчи. Да влезем в Лига Европа няма да е лошо постижение, но вярвам, че отборът трябва да се развива и да стъпи на следващото ниво”, завърши Шимунджа.