Антов записа минути при победа на Монца срещу шампиона Наполи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Това пък се оказа трети пореден мач без победа за неаполитанците, които преди това направиха две ремита с Удинезе и Салернитана.

След като Наполи триумфира със шампионската титла в Италия преди няколко дни, то днес загуби гостуването на Монца с 0:2 в мач от 35-тия кръг на Серия А. Така Монца успя да се добере до 9-то място в таблицата с равен брой точки с Фиорентина. Това пък се оказа трети пореден мач без победа за неаполитанците, които преди това направиха две ремита с Удинезе и Салернитана.

В 19-ата минута Монца поведе. Дани Мота достигна до подаване в наказателното поле от Матео Песина и вкара за 1:0. Голът бе дълго преразглеждан от ВАР, но все пак признат. Малко преди почивката Наполи имаше претенции за дузпа, но такава не бе отсъдена.

В 53-ата минута Андеа Петаня стреля и отбеляза второто попадение в мача. След още 10 минути гостите отново поискаха дузпа, но реферът отново си замълча. Валентин Антов започна от резервната скамейка, но се появи на терена в 83-ата минута.

В същото време Фиорентина надделя над Удинезе с 2:0. Домакините поведоха чрез Кастровили в 7-ата минута, а крайното 2:0 бе оформено в 90-ата минута от Бонавентура.