google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Топчиите" с интерес към крилото на Виляреал

Според испанското издание El Periodico Mediterraneo, Арсенал е готов да даде 50 милиона евро, за да подпише с Йереми Пино. Настоящият клуб на играча Виляреал няма търпение да получи средства чрез продажби на играчи и е готов да сключи сделка, ако исканата цена бъде платена, като Ливърпул също има интерес към младия талант.

Виляреал има планове да подпише с няколко играчи и може да се наложи да разчита на продажбите на своите звезди, за да получи парите. Йереми Пино може да бъде един от продадените футболисти, като интерес към него не липсва. 19-годишното крило представлява интерес за клубове от Висшата лига, но досега нито един отбор не е излязъл с конкретна оферта. Освобождаващата клауза на играча е в размер 80 милиона евро, като контрактът на футболиста е до 2027 г.

Испанският клуб е наясно, че сумата от 80 милиона евро не е действителната пазарна стойност на Йереми и затова се надява да получи поне 60 милиона евро за правата на футболиста. Арсенал изглежда се интересува от тийнейджъра и е готов да плати 50 млн. за него, като Виляреал би разгледал и тази оферта.