Арсенал отново ще бъде без Томас Партей в следващите мачове
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Микел Артета няма да може да разчита на един от ключовите си играчи

Халфът на Арсенал Томас Партей няма да вземе участие в следващите няколко мача на “топчиите” заради мускулна контузия на бедрото. Той получи травмата в дербито на Северен лондон срещу Тотнъм през миналия уикенд. Партей бе заменен през първото полувреме, като наставникът на клуба Микел Артета уточни, че не става въпрос за възобновяване на предишна контузия.

„Травмата на Партей е в същата област, но не на същото място. Направихме скенер и от него стана ясно, че той няма да играе в следващите няколко мача. Томас тренираше добре преди мача с Тотнъм и нямаше никакви оплаквания, но във футбола никога не се знае”, каза треньорът на ‘топчиите’.

Отборът на Арсенал се представя слабо във Висшата лига и е на 15-ата позиция. Тази вечер “топчиите” гостуват на Дъндолк в последен мач от груповата фаза на Лига Европа. В неделя пък възпитаниците на Микел Артета са домакини на Бърнли в много важен мач, който трябва да спечелят.

Програмата на Арсенал е доста натоварена. В нашата ТВ програма за футбол може да видите кога “топчиите” ще играят двубой и коя телевизия ще го излъчва. На лондончани им предстоят още седем мача в три различни турнира през декември.