google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на "топчиите" даде за пример къде бяха Ман Сити преди 2 месеца и половина и къде са сега

Тимът на Арсенал играе много силно през 2021 година и няма поражение в последните си седем двубоя в английското първенство. Солидното представяне на “топчиите” дава надежди за оптимизъм сред феновете на „топчиите“, и те все още вярват, че техният любим отбор може да завърши сезона в Tоп 4. Подобно мнение изрази и мениджърът на лондончани Микел Артета.

Испанският специалист е на мнение, че в прекалено ранен етап от сезона не е хубаво да се правят прогнози и твърдо вярва, че Арсенал има всички шансове да атакува четворката в края на кампанията, с което да си спечели квота в Шампионска лига.

„Нещата се променят страшно бързо и ситуацията е изключително динамична. В началото на сезона имахме огромни проблеми, но сега стабилизирахме изявите си и демонстрирахме на какво сме способни. Според мен вече сме много по-уверени след няколко добри победи и играчите повярваха в себе си. Прави ми впечатление, че мнозина ни отписват от борбата за Шампионската лига, но аз не мисля така. Сезонът е дълъг и направете един паралел с Манчестър Сити. Погледнете къде бяха те преди два месеца и половина, и вижте какво правят сега. Уверен съм, че ако правим това, което зависи от нас и записваме победи в по-голям процент от двубоите, можем да финишираме в Tоп 4“, коментира Артета.