google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Офанзивният футболист определено не е доволен, че статутът му в Реал е на резерва.

Във вчерашния ден тимът на Реал Мадрид се наложи с 4:1 над Майорка на “Сантяго Бернабеу” в среща от 5-ия кръг на Ла Лига, а успехът бе пети пореден за “кралете” в първенството.

Въпреки отличната игра през второто полувреме и обрата, който “лос бланкос” осъществиха, горещата тема сред привържениците на испанския гранд бе поведението на Марко Асенсио.

Поливалентният футболист дълго загряваше през втората част и упорито чакаше своя шанс да влезе в игра от наставника Карло Анчелоти.

В крайна сметка обаче редица други играчи на Реал влязоха на терена от пейката, но не и Асенсио, който бе изключително ядосан след това решение.

Испанецът бе заснет да хвърля част от екипа си, а също така да рита и блъска преди да седне обратно на резервната скамейка.

Все по-вероятно изглежда към този момент да се стигне до раздяла между Асенсио и Реал през зимата, тъй като желанието на атакуващия полузащитник не е да стои резерва.

Асенсио бесен - хвърля и блъска след решение на Анчелоти (ВИДЕО) 1

Настоящият контракт на футболиста с “Кралския клуб” е до края на този сезон, а интерес към него проявяват Арсенал, Манчестър Юнайтед, Севиля и Милан.