Аспарух Никодимов заяви какво липсва на ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" нямат изявен голаджия според легендата

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира пред “Тема Спорт” моментното състояние на тима. “Червените” загубиха дербито с Лудогорец в началото на седмицата, като според Никодимов на отбора липсва изявен голмайстор, който да реализира положенията.

“Не можах да наблюдавам мача поради лични причини, но след това гледах репортаж от двубоя, а и четох и слушах различни анализи за представянето на ЦСКА. Доколкото разбрах, тимът е играл много добре, направил е най-силния си мач за кампанията Армейците създадоха 6-7 чудесни голови атаки, но си личи, че на тима му липсва изявен голмайстор, който да ги завърши. Видях и претенциите на ЦСКА за дузпи и моето мнение е, че поне една от двете ситуации задължително трябваше да се отсъди. Но знаем, че това не може да се случи точно в този град”, каза Никодимов.

Той заяви, че отборът се лъкатуши през този сезон, а двубоят в Разград е стъпка в правилната посока. Легендата на ЦСКА се надява отборът да продължи с добри игри в следващите мачове.

“През тази година първенството е доста по-интересно спрямо предишните. Но все пак още не е преполовено. Ако през месец март отборите в челото продължават да са толкова нагъсто, то тогава можем да кажем, че наистина се случва нещо различно. Лудогорец остава изявен фаворит за титлата, това не подлежи на съмнение. Бил съм в тази ситуация, в която заради международните мачове загърбваш местното първенство за известен период от време. След евентуално отпадане от Европа обаче нещата бързо влизат в познатите рамки. Ако обаче имаш класен състав, това ти се отплаща и бързо с няколко победи се връщаш на 1-во място”, заяви Никодимов пред “Тема Спорт”.