Астън Вила може да направи изненадващ ход на трансферния пазар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бирмингамският клуб гледа към Антони Марсиал

Антони Марсиал имаше тежък период в Манчестър Юнайтед и e свързван с напускане на “Олд Трафорд” това лято. Информация на Football Transfers твърди, че Астън Вила може да се опита да го привлече през летния трансферен прозорец.

Френският нападател не успя да оправдае очакванията в последните два-три сезона в Манчестър Юнайтед. Той има трудности да реализира потенциала си поради постоянни проблеми с контузии и не успя да спечели редовно титулярно място през този сезон.

Марсиал започна само 10 мача в лигата за Манчестър Юнайтед през кампанията и сякаш трябва да напусне клуба, за да съживи кариерата си. 27-годишният футболист има осем гола и три асистенции във всички турнири за “червените дяволи” и може да се окаже добро попълнение към атаката на Астън Вила.

Клубът от Бирмингам трябва да увеличи опциите си в нападение през това лято. Тимът на Унай Емери е твърде зависим от Оли Уоткинс. Марсиал може да се окаже качествен партньор на Уоткинс през следващия сезон. 27-годишният нападател на Манчестър Юнайтед може да играе и като крило, като това ще бъде допълнителен бонус за “виланите”.

Когато подписа с Манчестър Юнайтед през 2015 г., 27-годишният футболист беше смятан за талант от световна класа и няма причина да не може да играе на високо ниво за Астън Вила,ако трансферът се осъществи.