Астън Вила се задоволи само с точка при визитата на Нотингам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Форест и Вила си размениха по гол през първото полувреме на "Сити Граунд"

Отборите на Нотингам Форест и Астън Вила завършиха наравно 1:1 в мач от 10-ия кръг на Висшата лига. Двете попадения на стадион “Сити Граунд” бяха отбелязани през първото полувреме, като Емануел Денис отбеляза за домакините, а Ашли Йънг бе точен за бирмингамци.

Тимът на Стивън Джерард имаше надмощие в срещата, но не успя да стигне до успеха. Така Вила прибави точка към своя актив и вече има 9 пункта на 16-ото място, докато Нотингам е 19-ти с 5 пункта.

Стартът за домакините бе страхотен, като Гибс-Уайт асистира за попадение на Денис в 15-ата минута. Бившият играч на Уотфорд вкара първия си гол за Нотингам в Премиър Лийг.

Седем минути след това обаче Астън Вила изравни. Ашли Йънг вкара страхотен гол с мощен шут около 25 метра. Това бе първо попадение за Йънг след завръщането му на “Вила Парк”.

Астън Вила създаде повече ситуации за гол в срещата, но не успя да реализира победно попадение. Все пак тимът на Стивън Джерард остана непобеден в четвърти пореден двубой в първенството.

Нотингам пък сложи край на серията от пет поредни поражения в лигата, а ще трябва да почака за втория си успех през сезона.