Атанасов: Имаме повече качества от тези на Етър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не сме направили нищо още, само крачка", заяви той

Треньорът на Монтана Атанас Атанасов заяви, че стратегически ход с пускането на Росен Кръстев е донесъл победата над Етър с 1:0, но заслугата не е негова, а на футболиста на монтанчани.

Той също така заяви, че според него Славия заслужава повече да остане в елита от Етър, тъй като има повече качества.

“Мисля, че имаме повече качества от тези на Етър, ние си изчакахме момента търпеливо, за да си вземем победата. При всички положения победата ще ни даде самочувствие, след като в София изиграхме добър мач, но не победихме.

“За мен Славия е по-стойностен отбор от този на Етър, тази победа ще даде увереност на играчите. Тя ни трябваше, макар да се изплъзваше в много от мачовете, където играехме с по-силни отбори. Влизането на Росен Кръстев беше стратегия. Говорихме ако нещата не вървят той да влезе с определени указания на терена. Не съм спечелил мача аз, а той. Затова му плащат в крайна сметка.”

„Определено мачът с Ботев (Враца) ще е тактически и този, който сбърка по-малко ще спечели. Мисля, че там нашите възможности са по-големи, зависи как ще влезем в мача. Още не сме постигнали нищо, а направихме само малка крачица. Трябва да спечелим поне още три мача, за да сме сигурни в оцеляването си.”, завърши Атанас Атанасов.