google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Атлетико и три други тима от Ла Лига имат желание да подпишат с 22-годишния защитник

Според информация на испанското издание SPORT, защитникът Сержиньо Дест е обект на интерес от страна на Атлетико Мадрид. Други тимове от Ла Лига като Севиля, Валенсия и Виляреал също проявяват интерес към 22-годишния футболист на Барселона, който в момента играе под наем в Милан.

Сержиньо Дест не успя да се справи толкова добре, колкото си е представял, когато се присъедини към Барселона от Аякс. Националът на САЩ беше един от най-обещаващите млади десни защитници в света, когато пристигна на Камп Ноу. Но той не успя да убеди Шави Ернандес след назначаването на настоящия мениджър за треньор на Барселона.

22-годишният играч отстъпи позицията си на Дани Алвеш миналия сезон, преди Барселона да го прати под наем на Милан. Но Дест се бори да остави своя отпечатък на Сан Сиро, след като има само 635 минути игрово време досега и едва ли ще се присъедини към Милан за постоянно. Защитникът на Барселона се появи на радарите на четири тима от Ла Лига, включително Атлетико Мадрид.

В Атлетико Мадрид, треньорът Диего Симеоне се бори да запълни празнината, оставена от напускането на Киърън Трипиър миналия януари. Науел Молина е настоящият първи избор за десен бек на Атлетико Мадрид, но често играе колебливо и затова Симеоне иска да привлече Дест в редиците на мадридчани. Битката за подписа му обаче ще бъде сериозна, след като Севиля, Валенсия и Виляреал също проявяват интерес към 22-годишния бранител.