Байерн може да похарчи 100 милиона за нов играч
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците са добре подготвени за предстоящия трансферен пазар и ще са готови да похарчат над 100 милиона евро за нов играч.

Президентът на Байерн Мюнхен Херберт Хайнер сподели, че баварците са добре подготвени за предстоящия трансферен пазар и ще са готови да похарчат над 100 милиона евро за нов играч.

„Ние сме икономически много добре позиционирани и имаме големи цели. Следователно отговорът е: Да, бихме могли да похарчим повече от 100 милиона евро, но бихме обсъдили това интензивно, а освен това играчите от финансово силната Висша лига не са недостъпни за Байерн“, каза Хайнер в интервю за “Sport Bild”.

„В крайна сметка кандидатите също трябва да паснат на Байерн. Но ако наистина искаме някого, Байерн може да вземе и играч от Висшата лига. Ние сме много добър, много уважаван клуб“, все пак подчерта той.

Байерн е традиционно консервативен на трансферния пазар и досега избягваше да харчи големи суми за играчи като клубовете от Висшата лига Манчестър Сити и Челси или испанския гранд Реал Мадрид.

Байерн се интересува от Деклан Райс от Уест Хям. Говори се също, че Арсенал и Челси се опитват да подпишат с полузащитника и трансферна сума от поне 100 милиона евро изглежда реалистична.