Байерн за малко да изпусне питомното, но пребори Кьолн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците надвиха "козлите" с 3:2 на "Алианц Арена"

Байерн Мюнхен успя да победи с 3:2 Кьолн в мач от 2-ия кръг на първенството. Голямата фигура тази вечер на “Алианц Арена” беше Серж Гнабри, който вкара две от попаденията за своя тим,

Първата част премине под пълния контрол на домакините, но голове не паднаха. Мюлер имаше отличен шанс още в 8-та минута, а в 24-та Суле също се размина на косъм от гола.

Пет минути след почивката обаче резултатът бе открит. Мусиала промуши технично топката към Роберт Левандовски, който имаше най-лесната задача да я прати в мрежата от няколко метра.

В 59-та Гнабри удвои. Томас Мюлер показа отлична визия и изведе съотборника си, който с хландокръвие преодоля стража на съперника. Само минута по-късно обаче Кьолн намали. Модесте засече центриране от Хектор и върна интригата в мача. Тя стана още по-голяма след само две минути. Марк Ут засече страхотно центриране в наказателното поле и изравни за 2:2.
Байерн за малко да изпусне питомното, но пребори Кьолн 1
Байерн отново се хвърли в атака и в 71-та минута успя да стигне до успеха. Гнабри овладя топката на границата на наказателното поле и заби кълбото в горния десен ъгъл!