Балъков: ЦСКА 1948 е клуб, който дава началото на нещо ново
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Българският футбол започва рестарт, а ние като тим и начин на мислене сме пример за този рестарт", споделя Балъков

Наставникът на ЦСКА 1948 – Красимир Балъков, разкри очакванията си за представянето на клуба през втория полусезон в родното първенство. “Червените” откриват втория дял от шампионата в неделя с двубой срещу Царско село.

“До известна степен можем да сме доволни. Смятан, че в началото имахме затруднения, но като цяло съм на мнение, че сме на прав път. Винаги можем по-добре, но затова е вторият полусезон”, заяви Балъков.

“През есента изиграхме някои много силни мачове. Започнахме добра серия от мача с Етър, през Ботев Пловдив, Славия. Двубоят срещу Берое в София също беше на ниво. Излизаме във всяка среща за победа. Анализираме пораженията и вдигаме нивото с всеки изминал мач. Има доста неща, които да подобрим, но като цяло е нужно да работим повече по отношение на физиката и тактиката”, сподели треньорът на ЦСКА 1948.

“Младият футболист има възходи и падения по време на своето развитие, но като цяло смятам, че младите вдигнаха своето ниво и мисля, че следващия полусезон ще демонстрират още по-добри игри”, каза Бала.

“В нашето първенство много малко отбори залагат на български играчи, така че смятам, че ние ще бъдем един от кандидатите за избор на национални състезатели. Българският футбол започва рестарт, а ние като тим и начин на мислене сме пример за този рестарт. Естествено няма как нещата да се случат само с нас, трябва и други отбори. Ние сме един клуб, който дава началото на нещо ново”, завърши Балъков.