България продължава да впечатлява – победи Кипър с 2:0
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Момчетата на Младен Кръстаич постигнаха трета поредна победа

Националният ни отбор по футбол успя да запише трети пореден успех под ръководството на Младен Кръстаич след като надви с 2:0 Кипър в контрола среща, изиграна в Ларнака.

Българите отново показаха много добра игра с изграден стил, а в основата на успеха бяха Кирил Десподов и Спас Делев, които изработиха и двата гола.

България започна активно и още във 2-та минута имаше отличен шанс да открие след като Кирил Десподов комбинира с Илиан Илиев, който нанесе удар от дистанция, но вратарят на домакините се справи.

В 18-та минута Десподов получи извеждащо подаване от Недялков и опита прехвърлящ удар, но неточно. Само три по-късно Марин Петков намери Кирил Десподов, който стреля и преодоля вратаря, но защитник на домакините изчисти пред голлинията.

Все пак, в 24-та минута България поведе. Спас Делев изведе отлично Кирил Десподов след като националите ни отнеха топката преди центъра и капитанът ни с левия крак преодоля стража на Кипър.

В 42-ата минута Йоан Стоянов комбинира с Кирил Десподов, който стреля, но този път гредата го лиши от втори гол в мача.

След почивката Кипър имаше добър шанс да изравни, но при ситуация двама на един последният пас беше сбъркан и Антон Недялков се намеси. Така се стигна до 72-та минута, когато Спас Делев беше намерен с отличен пас от Кирил Десподов и останал очи в очи с вратаря той не сбърка за 0:2.

Следващата контрола на националите ни е срещу Люксембург в неделя от 16:00ч.