Барса картотекира Феран Торес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят готов за дебют - срещу Реал Мадрид

Барселона успя да се справи с административните пречки и да регистрира новото си попълнение Феран Торес.

Нещо повече, от ръководството на каталунците потвърдиха, че доскорошният нападател на Манчестър Сити  вече може да играе за тима.

Феран Торес, който ще носи фланелка с номер 19, е на линия за днешния сблъсък с Реал Мадрид от турнира за Суперкупата на Испания.

Досега номер 19 беше носен от взетия под наем от Рапид (Виена) Юсуф Демир, който обаче беше преместен във втората формация на Барса.

Картотекирането на испанския национал Феран Торес нямаше как да бъде направено, защото таванът за общата сума за заплати в тима беше достигнат.

Казусът беше разрешен, след като Филипе Коутиньо премина в Астън Вила и англичаните поеха част от заплатат му, а Самюел Юмтити се съгласи на по-ниско възнаграждение. Така се “отвори” място и за Феран.

Двубоят с Реал е тази вечер от 21:00 часа в столицата на Саудитска Арабия Рияд (Саудитска Арабия). Срещата е полуфинал в надпреварата, като в другия дуел за място във финала съперници са Атлетико Мадрид и Атлетик Билбао.

Битката за трофея е в неделя, а среща за третото място няма да има.

Заедно с Феран по-късно за Саудитска Арабия отпътува и Педри. В понеделник, когато отборът потегли, двамата все още бяха с положителните тестове за коронавирус. Вчера обаче те вече дадоха отрицателни такива, което им позволи да пътуват за Рияд.