google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Другата седмица емисари на каталунците ще пътуват до Лайпциг, за да преговарят за Дани Олмо

Sky Sports Germany съобщава, че от Барселона вече са отправили официална оферта за котиращия се високо талант на австрийския Ред Бул Залцбург – Карим-Давид Адейеми.

Premier League interest confirmed in Germany starlet Adeyemi | Goal.com

Изданието твърди, че каталунците са предложили да закупят германския нападател, който през януари ще навърши 20 години, срещу 40 милиона евро.

Офертата на Барса била с 5 милиона евро по-висока от тази, която е била изпратена от Борусия Дортмунд. Жълто-черните обаче предлагат значително по-висока заплата на Адейеми.

Нападателят, който е рожба на нигерийски баща и румънска майка, има срещи за юношеските гарнитури на Германия, а тази година записа три срещи и за мъжкия бундестим.

През септември Адейеми дори реализира първия си гол за тима на Ханзи Флик – по време на световната квалификация с Армения.

Популярното каталунското издание Mundo Deportivo пък съобщава, че през следващата седмица ръководители на Барселона ще пътуват до Лайпциг, където ще преговарят за подписа на испанския национал Дани Олмо, който е и пр.одукт на школата на тима „Ла Масия“.

Информацията за подготвяните трансфери идва в момент, в който шефовете на Барса подготвят привличането и на Феран Торес от Манчестър Сити.

Вече стана известно, че спортният директор Матеу Алемани е в Манчестър, за да преговара с ръководството на Гражданите.