Барса праща в прокуратурата доклада за управлението на Бартомеу
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Резултатите от вътрешното разследване ще бъдат обявени на 1 февруари

От „Камп Ноу“ информират, че до дни ще бъдат оповестени резултатите от вътрешното разследване, направено във връзка с управлението на клуба от Хосеп Мария Бартомеу. Резултатите ще бъдат включени в доклад и изпратени до местната прокуратура.

“Във вторник, 1 февруари, ще бъдат обнародвани резултатите от задълбочено разследване, извършено в резултат на финансов одит за установяване на евентуални нередности в управлението на клуба по време на предишното ръководство. Всички резултати ще бъдат включени в доклад, който ще бъде изпратен до местната прокуратура”, съобщават от официалната страница на Барселона.

Бартомеу бе начело на каталунския гранд от 2014 година, като заради множество скандали и обвинения във финансови злоупотреби, а също и заради неправилно разходване на бюджета, мандатът му бе прекратен през 2020-а.

Феновете на тима бяха бесни на Бартомеу след разкритията, че е финансирал PR агенция, чиято работа е била създаването на фейк-акаунти в социалните мрежи със задача разпространението на недостоверна информация, с която да се очернят негови конкуренти и да се представя грешна картина за ситуацията на “Камп Ноу”, както и да се дискредитират звездите от ранга на Лионел Меси.