Барса представи Кристенсен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бранителят подписа четиригодишен договор

Барселона представи официално централния защитник Андреас Кристенсен, който пристига на “Камп Ноу” като свободен агент, след като напусна лондонския Челси.

26-годишният бранител сложи подпис под контракт за четири сезона.

“Много съм горд!, бяха първите думи на бранителя. “Това е мечта, която имам от дълго време. Много съм благодарен на президента, вицепрезидента, Матеу и Жорди.

“Това е сбъдната мечта! Наистина очаквам с нетърпение да видя феновете на стадиона, нямам търпение да започнем”, сподели датчанинът на представянето си.

Снажният бранител е юноша на Челси и влиза в първия тим още през 2014 година. Между 2015 и 2017 година играе под наем в германския Борусия Мьонхенгладбах. Има 56 мача за датския национален тим.

“Добре дошъл, Андреас Кристенсен!,” започна приветствието си президентът на каталунците Жоан Лапорта. “Това е много специален ден. Кристенсен написа, когато беше на осем години, че иска да бъде играч на Барса.

“Тук искаме играчи, които мечтаят да играят в Барса и ние сме много благодарни. Искам да поздравя всички, които са работили по този трансфер. Благодаря за работата, която свършихте.”