google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците готвят още един голям трансфер това лято

Барселона е постигнал договорка с халфа Бернардо Силва за личните му условия. Каталунците обаче ще могат да привлекат португалеца само при условие, че продадат Френки де Йонг.

Финансовите проблеми на Барселона пречат да направят в момента сделката за португалския ас на Ман Сити. Барса трябва да се раздели с Де Йонг, който силно е желан от Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи“ са се договорили за трансферната сума с Барселона, но нидерландецът се дърпа да премине на “Олд Трафорд”. Въпреки тези информации, на няколко пъти пък президентът на Барса – Жоан Лапорта, казва, че Де Йонг ще остане в клуба. Дали нарочно той говори тези думи или това е наистина желанието му за момента няма как да знаем.

Журналистът Мартинес Феран информира, че Ман Сити иска около 70 млн. плюс бонуси, за да се раздели с един от основните играчи. Бернардо Силва отдавна е желан от “каталунците” и сега е много близо о трансфер в клуба. Но Барса трябва да намери нов отбор на Де Йонг, за да привлече португалеца. Ман Юнайтед дори е готов да покрие заплатите на нидерландския халф, за да го вземе в състава си. Остава каталунците да убедят Френки да премине на “Олд Трафорд”.