google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Атлетико Мадрид ще се бори с Барса за френския халф

Според информация на Mundo Deportivo, френският халф Н’Голо Канте е обект на интерес от страна на Атлетико Мадрид. “Дюшекчиите” се присъединиха към Барселона в надпреварата за подписа на полузащитника на Челси, който ще бъде свободен агент през летния трансферен прозорец.

Н’Голо Канте остави трайна следа във Висшата лига като един от най-добрите играчи в последните години. Едва ли някой беше чувал името му по английските терени преди да се премести в Лестър Сити. Но след като спечели изненадваща титла във Висшата лига в дебютния си сезон, французинът стана популярен, а трансферът му в Челси го издигна на още по-високо ниво.

31-годишният футболист е спечелил почти всеки трофей на клубно и международно ниво, включително Световното първенство по футбол през 2018 г. Играчът се е появил 262 пъти досега за Челси, записвайки 13 гола и има 15 асистенции. И въпреки неотдавнашните проблеми с контузии на Канте, той остава основна цел за няколко клуба, включително Барселона и Атлетико Мадрид, които през лятото ще се борят за подписа му.