Барселона ще поиска 70 милиона евро за Ансу Фати
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съобщава се, че Барса ще поиска 70 милиона евро, за да се раздели с талантливия нападател

Според информация на испанското издание Fichajes, Барселона ще поиска 70 милиона евро, за да продаде Ансу Фати тази година. 20-годишният талантлив нападател е обект на интерес от неназовани клубове от Висшата лига.

Ансу Фати е в Барселона, откакто пристигна от Севиля преди повече от десетилетие през юли 2012 г. Младият нападател бързо се издигна в ранговете на Ла Масия, преди да пробие в състава на първия отбор. И той стана вторият най-млад дебютант за Барселона през август 2019 г., като направи своя дебют, преди дори да навърши 17 години.

20-годишният играч има четири гола и три асистенции в 22 мача във всички състезания този сезон. Последните информации сочат, че Фати е изправен пред несигурно бъдеще в Барселона на фона на забавящия се прогрес, тъй като преди години бе считан за наследника на Лионел Меси.

Барселона ще се опита да даде под наем Фати тази година, за да му помогне да прогресира. Но според Fichajes, “блаугранас” може да се раздели окончателно с испанския национал. Барселона ще поиска около 70 милиона евро, за да продаде младия играч. Твърди се, че клубове от Висшата лига се интересуват от привличането на 20-годишния футболист, като имена на отбори не се споменават.